Dva synové

Dva synové

Anotace: ,,,

Dva synové
Ač oba milovali svou matku,
Každý si života nastavil jinou laťku,
Každý si jiné hodnoty cení,
Oba dva se rychle mění,

Jeden jako malý, zvířata měl rád,
S otcem byl velký kamarád,
On jinde kamarády měl,
Svojí cestou šel,

Druhý z domova utíkal,
A s Jumbinem venku lítal,
Ten si spíše rodinný krb cenil,
Bratrovo cestou jít nemínil,

A co z toho vyplývá?
Že byli šťastná rodina,
Avšak smrt je rozdělila,
A syny od otce oddělila,
Jeden se však vrátil

A svoje svědomí kátil…

Druhý stále cestu nezná,
Políbila ho neznámá slečna,
Zmizel snad ze srdce jeho?

Vrať se mezi nás krásná něho..
Autor Lukika, 18.11.2004
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí