příběh zimního večera

příběh zimního večera

Anotace: zimní a radostný den

je zima,ale nám je hej,at jen mrzne čím dál více.Měsíci,už mi vyprávěj,vezmi si teplé rukavice.Rád bych ti i svou šálu dal,je malá,snad by postačila.Volals mne?Nikdo nevolal?Mrzne a noc je sněhobíla.
Za oknem se mihl stín.Veliké tělo,velká hlava...Na hlavě klobouk maminčin!Poznám ho,on mne nepoznává.A hra je jako krásný sen,kočička na mne tiše kývá,maminka sedí u kamen.
Autor katara2000, 24.02.2011
Přečteno 1550x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí