Zlatá hovna

Zlatá hovna

Anotace: -

Na zašlý chodník slávy chodí kálet psi
A za mým ramenem se občas mihnou stíny
Proč tedy zrovna dneska za mnou nepřišli?
Mám cítit úlevu, však cítím pocit viny

Všechny ty exkrementy zalévají zlatem
Jakoby vždycky byli součástí té slávy
Někteří v noci potom chodí tiše s dlátem
Aby ta zlatá hovna zase odsekali

I já svůj pytel nuggetů mám nastřádaný
Proto se přes rameno stále ohlížím
Kdyby mě stíny našli, tak by mi ho(vna) vzali
Tak chodím přikrčený, div se neplížím

S pocitem viny ještě jeden nový mám
Bez stínů v patách se mi uleví
Na chodník slávy jak ten pes se vydělám
A než se zpamatuju zlatí hovno mi.
Autor Bolder, 25.02.2011
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí