Jako peříčko...

Jako peříčko...

Anotace: Na jedné straně jemné, na druhé škrábe ;)

Bříšky prstů hladím Tě po líci,
přesto nechávám krvavé šrámy.
Stejně jako měkký vosk pod svící
zůstaneme nakonec samy, dámy.

Co se nám jeví jako krásné,
má i svou odvrácenou tvář.
I myšlenky jednou spásné
mohou zničit Tvou svatozář.

Jako peříčko, jež jemné se nám zdá,
stačí obrátit a strhneme tak masku.
Jako peříčko, i já umím být milá a zlá,
a přesto se bojím dostat od života facku.
Autor Wyrda, 25.02.2011
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ, Doradan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí