na konci

na konci

Anotace: ...snad nezbude ani povzdechnutí....

...

v roklině hluboké
život vzal čas,
z očí ty plamínky
zfouknul při vydechnutí,
s ozvěnou ve sklách
utichnul hlas
a nad ránem vychladlo
obejmutí

...

z údů se ztratila
veškerá síla,
ted staly se součástí
polomu z větroví,
už tu nebude slyšet,
slůvka Tvá milá
a to jak Tě miloval
už nikdy Ti nepoví

...

s posledním svítáním
krvácí nebe
a v hrdi mužné
selhal už sval,
člověk jež sycen byl
láskou a chlebem,
ten
který celým svým bytím
kdy miloval

...
Autor chalcedon, 25.02.2011
Přečteno 292x
Tipy 9
Poslední tipující: tato22, Juan Francesco de Faro, ZILA78, Helena Lovecká, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí