děkuju

děkuju

Anotace: jsi opravdu skvělá :-)

Zbitý omezeností
v kaluži lidské hlouposti
v nejzapadlejší uličce světa
ležím jak prázdná silueta

"Zas bude dobře, dost naříkání"
říkáš a rány hladíš jemnou dlaní
náplastí z polibků léčíš mi duši
potichu šeptáš slůvka co léčí

"Otevři oči, do mých se dívej
a zase pro mě se hezky usmívej,
neboj se, zkus to, dám ti ten pocit
že můžeš létat, neboj se skočit"

pomalu vstávám s berličkou pomoci
klopýtám za Tebou z uličky bezmoci
Ty jsi můj anděl i ďábel strážný
rád půjdu za Tebou- rád a navždy

budu si pamatovat Tvou
první pomoc, až i Ty tmou
projít už nebudeš moci
přijdu i já se svou pomocí

už se zas usmívám :-)


... díky Tobě ...
Autor mida, 25.02.2011
Přečteno 336x
Tipy 20
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Gabrielle, Anjesis, ZILA78, labuť, Psavec, Kett, Jiná, TetaKazi, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná

15.09.2011 21:35:00 | Vanilková Ninja

Nádherná báseň

26.02.2011 07:22:00 | Anjesis

Úsměv Ti sluší...

25.02.2011 22:20:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí