Za závěsem očí

Za závěsem očí

Toto je inspirace
ve skále a noci váh.
Nejsi jak semínko v zemi.
Jen rez tak připomínáš.
A přece se neumírá z vůle rákosí
v nástěnných malbách
s hrnky a rakví královstvím
v hřejivých archaismech, kde jsi sama.
Tak se po ledě nechodí.
Snad po zašití očí
rozbijí hřeby konzervu jiskrou jahod
a zrcadla uvadnou v černobílo.
Upřímně sobecké clo dětem.
Autor Your Favourite Sith, 28.02.2011
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí