Chci být....

Chci být....

Anotace: ...víc než nic ;)

Chci být tím, co ráno spatříš hned,
Jak otevřeš oči a uvidíš svět
A hlavně chci spoustu věcí vrátit zpět…

Chci být to, co necítíš a přesto zaplní to dlan
A to, co máš a platíš za to tu nejvyšší možnou dan
A věta, co povíš, třeba bůh to chran…

Chci být to, co sevřeš pevně v náručí
A chceš, at tě to svou přítomností nemučí
Ale co ti to splnění přání zaručí….

Chci být tou myšlenkou, co po duši ti běhá
A přitom opřádá tvé tělo nevyslovitelná něha
A nevíš, zda ti ji vezme, nebo navždy nechá…

Chci být v tvém srdci jako obraz věčnosti
A v očích mít zvláštní výraz tesknosti
A budit v tobě touhu po zasněnosti…

Chci být tím velkým splnitelným snem,
Co provází tě každíčkatým dnem
I když víš, že je předem nesplněn…

Chci být tou, co po tvém boku kráči,
Jen pokud ji pustit do blízkosti ráčí
Tvá hrdost, kterou moje boty tlačí…

Chci být to, co kdysi chtěl ti někdo dát,
Ale věděl jsi, že si to vůbec nemáš brát,
Že svému životu musíš vlepit nějaký řád…

Chci, at tato slova bereš s rezervou
I přesto, že je píši v odhodlání a s vervou
Tak vím, že tvé oči mi zas srdce z těla odervou….
Autor tajemná slečna, 28.02.2011
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí