TESKNO

TESKNO

Anotace: Básnička jen tak...

TESKNO

A je mi zase strašně smutno,
jak už dlouho nebylo,
a halas šenku ustupuje,
jen zářivka bliká...
jako by tam uvnitř sluje
něco dávného se pohnulo,
ten starý vlk v mém nitru,
vzbudil se a teskně vzlyká,
a mráz obejmul mi tělo
pevnou pěstí chladu
a srdce buší...
jako by tím rytmem chtělo
rozdupat mou chromou duši
co se krčí vzadu !

A tak se z plna hrdla napiju
a utopím to teskno,
a pak-li tohle přežiju,
pak přežiju všechno !!
Autor Houda, 01.03.2011
Přečteno 245x
Tipy 22
Poslední tipující: jitka.svobodova, Bambulka, Jeněcovevzduchukrásného, Maryje..., Miroslav Možný, ilona, Zasr. romantik, Psavec, Mbonita, zenge, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...
tesknotu v sobě nezabiješ,
jen smutek na chvíli přepiješ,
a ráno vstane za svítání,
ukáže Ti, kdo je tu paní ...

Ale třeba ji opiješ na pár dní do bezvědomí :-)))

17.04.2011 21:20:00 | Bambulka

Tak, tak, co Tě nezabije, to tě posílí, to je pravda.

13.04.2011 15:08:00 | Jeněcovevzduchukrásného

v tesknu v Tescu koupím rum
propiju se k jarním dnům...

01.03.2011 16:09:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí