Zbrojí

Zbrojí

Anotace: .zas.

ozbrojený děvky
jsou všude kolem nás
čekají na ten moment
kdy tě trefí znovu a zas
a zas a zas
sotva když sis vyléčil rány
už zase střílej
ohnivou nenávist
a patrony ti sviští
kolem uší,
uhýbáš,
ale stejně víš
že jednou,
jednou tě trefí,
tentokrát přímo do srdce
a bude to rychlý
rychlý,
slyšíš???

já vím,
že by sis to vlastně přál,
ale musíš bojovat
a ukázat jim
že na to máš
a třeba se to obrátí
a střela změní směr
jak v nějakým
laciným sci-fi
a ty,
ty budeš
konečně
moct
spát
..
.
(a žít)
Autor bloumej očima, 01.03.2011
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, black-ladybird, její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju, tohle mi dobilo energii

03.03.2011 17:28:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí