Chvilka s koněm

Chvilka s koněm

Anotace: kůň

Překonám svůj strach a půjdu
do tvé stáje
na líci mám nach a srdce
srdce mé až v krku hraje
moudře pokýval jsi hlavou
a podíval se s nadhledem
dávno víš že odvahu mám malou
a nikam spolu nejedem
lehce hladím tvojí šíji
vnímám vnitřní hlas
tvůj zrak se do mých očí vpíjí
a říká to chce čas
až budeš mít nějakou tu chvíli
já tě přivítám
pak zjistíš záhy že rád lidi mám
dnes mě zbyla jenom krátká doba
tak krátká jen abych se ti přiznala
nejistota stále tíží však láska k tobě zůstala
Autor jaroslava anna, 02.03.2011
Přečteno 333x
Tipy 21
Poslední tipující: Zasr. romantik, carodejka, The Oktávie, vodnař, James Libustka, Gabrielle, modrá..., Psavec, CULIKATÁ, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je znát, že víš, o čem píšeš!

26.03.2011 20:46:00 | Zasr. romantik

Nádherně vyjádřena láska ke koním.)))

25.03.2011 12:54:00 | carodejka

Nádherně jsi to napsala.

02.03.2011 14:11:00 | Psavec

Nádherné souznění, jak tichá melodie voňavých tónů :)

02.03.2011 09:24:00 | Ollie

Moc pěkné. Dávám ST

02.03.2011 08:57:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí