Spící...

Spící...

Anotace: Zas jedna taková... dejme tomu ne příliš veselá.

Ulehla a tiše spí tam dál…
Možná, že se krásný sen jí zdál.
A přestože se jí svět vždycky smál,
pro tuhletu chvíli všeho litoval.

Usnula a zbylo jenom pouhé snění.
Jedna krátká chvíle kolik toho změní?
To, co kdysi bylo, dávno tady není,
když tetička smrtka lidské řady plení.

Když se ztratí chuť pro pozemské žití,
kdo hvězdu na nebi před pádem chytí?
Odpusťte slečně ten konec žití,
že chtěla – nešťastná – šťastnější býti…
Autor Rakasteta, 02.03.2011
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Charibeja, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí