Všechny vody světa

Všechny vody světa

Anotace: ...

Hluboko v lese u pramene
skláním se chtěl bych vodu pít
když v tu chvíli pramen vyschl
není čím žízeň uhasit

Prosím nebe volám bouřku
to hrozné sucho ničí mě
není čisté vody v světě
Ale já jsem v tom nevinně!

Stejně tak jak miliardy lidí
trpím za lidské selhání
jedince který nemá žízeň
a nad svůj pramen se naklání
Autor Dreamer.Z, 02.03.2011
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: rezina, James Libustka, Agniezka, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dlouho nebude,
samota je horší jako žízeň
(Při žízni pomůže smrt)

12.03.2011 11:58:00 | rezina

Zamyšlenkové dílko, holt někdy není pomoci...

02.03.2011 18:08:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí