Štěstí ke hvězdám

Štěstí ke hvězdám

Anotace: :)

Kapka vsákne do polštáře, hvězdný prach dá přednost páře..
..nebo pára oné kapičce..

A pohádky jsou stále stejné
Stejně krásné, obyčejné a v hlavách se nám staví sny!

Jak reálné, však závisí..
.. na intenzitě našich tužeb.
Mozek, či snad centrum služeb? Vyberme si každý své
Přání naše vysněné
Autor Passive, 02.03.2011
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Gabrielle, Trystan ap Tallwch
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí