Plna všeho v nicotě slov

Plna všeho v nicotě slov

Anotace: Ze slovníku cizích pocitů

Slova mizí v dýmu nespoutaných nocí,
plných ničeho, plných všeho,
skrze víčka derou se řádky,
černou tuší na černém papíře
- přesto čitelné a známé.

Okamžiky míjí hodiny,
sleduji svůj stín, lže!
Bezcharakterní hrdina noci
dává mi směr,
káže cestu plnou toho - něčeho.
Autor Necelá, 02.03.2011
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Vaclava Sluky moudrý přítel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je dobre, ze uz mas svuj smer ...

03.03.2011 00:14:00 | Vaclava Sluky moudrý přítel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí