TICHY PŘÍTEL STROM

TICHY PŘÍTEL STROM

Anotace: strom...

Stál a rostl jak chtěl
jako přítel
jeho větve nikdo nelámal
nikdo u něj nekřičel
vzdávali mu úctu,vzdali mu čest
až půjdeš kolem zastav se hned
v té krase chvíli zůstaneme
zpívám ti má ruka jezdí po strunách
v těch dobách jen mu zpívej
na krasu se dívej...
neříkej...a zpívej.
šelest větví
píseň bez not
jestli o tom nevíš.
tak ten strom je tvůj...
TAK STOJÍŠ
ŽIJEŠ SVŮJ SEN....
píseň krásně zazní
co jen cítíš....
dotek hvězd a den...
tak tu stojí krása živá
to slýchá kdo má krasu rád
jen tu píseň
ale zpívá
kdo chce pravdy znát...
neváhat
city lásky probudit
říct nahlas
stýská se.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 03.03.2011
Přečteno 195x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita, Linzerka, la loba, labuť, Kars, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překrásná, líbí...*:)

19.03.2011 10:21:00 | PIPSQUEAK

V tichu starého stromu
vánek si s lístky pohrává
píseň do srdcového lomu
z nejhlubších citů vyhrává
nadějí zítřků se nevzdává:-))

03.03.2011 19:36:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí