Kde jste vy ohně

Kde jste vy ohně

Anotace: ????

Kde jste vy ohně, co rozpalují tělo,
vždyť tolik zimy prožila jsem již
a dávno není to co bych já chtěla
dnes padám stále níž a níž
Odneste zrcadla prosím od staletých myšlenek
a nedopusťte návrat bolestínů
vložte ty nové něžné třeba i do plenek
pak odejde život plný stínů
Kde jste vy všichni já pozdravit Vás chtěla
vždyť tolik samoty prožila jsem již
a dávno není ten kterého milovat jsem směla
ten který říkal přijdi-ty smíš
Najděte vláhu co ochlazuje čelo
vždyť tolik horkosti já prožila jsem již
vždyť dávno nevím co bych vlastně směla
a proto nechci padat níž a níž
Autor jaroslava anna, 03.03.2011
Přečteno 324x
Tipy 17
Poslední tipující: Maryje..., Gabrielle, Zasr. romantik, carodejka, vodnař, labuť, Psavec, Javavia, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, mě se tahle životní poezie moc líbí.

21.03.2011 14:43:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí