Můj zcizený život

Můj zcizený život

Anotace: Dlouho to nemám pevně v rukou... A už nejsem ani spoluautorem. Jaká já mám vlastně na něj práva? Ponechají vám iluze, že se můžete rozhodovat sami... Ale to platí jen, pokud se rozhodujete "správně"...

Život na vlásku, dech se mi krátí.
Mrtvola uvnitř mě už se zabydlela dávno.
Teď však rozpadám se celý. Zvenčí...
*
Bílé pláště se střídají kolem mě.
Tým jiné barvy u mé postelé nebývá.
**
Dny zdají se být jako roky.
Jedu přesčas, a moc dobře to vím.
Proč tu mám ještě vůbec být?...
(otázka do prázdna)
***
Nahazují mě znova a znova.
Jako počítač, který zatím nechcete pustit k vodě.
(ještě chvíli to vydrží...)
*
**
***
Já vás prosím...
Nenechali jste mě žít.
Tak proč mě teď nenecháte umřít?
Přečteno 210x
Tipy 4
Poslední tipující: Stoneman, la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu psycho ale jo líbí!

04.03.2011 16:55:00 | la loba

Protože by Tě byla škoda:-).

03.03.2011 19:42:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí