..

..

Anotace: ..

Černý stín se táhne přes ten náš šťastný kraj
Oblak smutku obalil nám naši duši.
Přes helmici z té temnoty
Nespatříme paprsky štěstiny.

Okolo nás vlaje pláš´t ze zášti
U boku se nám houpe meč bolesti
V ruce držíme prapor očekávání
Nad hlavou nám stoupá jen dým naděje

Naděje skrývá se v přátelství
S poutníky chodíme po tomto světě
Bez nich by naše cesta
Tvářila by se jak pustina
Pustina bez vlídného slova
Poušť bez líbezného úsměvu
Autor seh, 05.03.2011
Přečteno 243x
Tipy 5
Poslední tipující: Judita, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí