Samotář

Samotář

Anotace: -

Je mi to líto, že v žádném směru
Si nepřipustím nikoho k tělu
Úsměvy letmé a povrchnosti
Hlavně nic vážného a důvěrnosti

Někdo se tulí ke každé noze
Já ale ostrov jsem, kol pustá moře
Někdo prý snáze nalezne lásku
Já ale nerad sundávám masku

Proč nejvíc zjizvení jsou vlci samotáři?
Samotou trýzněni pak pláčou na polštáři
Proč se z nich časem stávají vrazi
Je to tou samotou, která je zkazí?

Vyvržen smečkou ta se mě bojí
Prý nechci lásku, o maso stojím
Jenomže maso sytí jen tělo
Chci stravu pro srdce, aby nebolelo.
Autor Bolder, 05.03.2011
Přečteno 230x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, NikitaNikaT., la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo to by asi mohla být moje hymna...:-)I vrah touží po lásce ale neumí jí dávat ani přijímat.

05.03.2011 11:48:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí