A ten mráz...

A ten mráz...

Anotace: Asi to nepatří jen do jedné kategorie, ale roztrhat to holt nesmím.

Hodiny bijí, tlučou, křičí
ztracené roky tiše ničí
vše, co přetrvalo staletí
co teď pomalu snad odletí
co dech zavál pod náš prah
to vše změnilo se v rudý prach...

... A STRACH.

Že někdo na mě, na tebe
vymete špínu na nebe
a my zůstaneme nazí
a vílu až zmrazí
představou jak plazí
se jak vrazi
před krutou porotou
zářící čistotou...

... a hnilobou
co žíví se s oblibou
na chtíči a lásce
a na všem, co je v sázce.

A ten mráz
šířící se geometrickou řadou
prožere se snáz
skrz postavu zde přikovanou.
Autor Ledová víla, 05.03.2011
Přečteno 253x
Tipy 19
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Metcheque, jvacl, Emmelia, Gabrielle, Trystan ap Tallwch, labuť, Rakasteta, jedam, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí