Najdu tě...

Najdu tě...

Anotace: Báseň? Nevím. Najdu tě? Možná až na poslední cestě...

Z pohádky do pohádky putuji,
na konci cesty je bílý sníh,
na začátku jiné padá déšť.
Všude čeká černé neštěstí,
srdce se trápí a pláče.
Nejistě stojím,
připadám si jak princezna s uplakanýma očima.
Vím, že na poslední konečné cestě čekáš ty.
Projdu kraj světa, jen abych tu poslední cestu našla,
a ty by jsi mi mohl utřít tu poslední slzu...
Autor nikoolkaaa, 05.03.2011
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Poustevníček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda, že mi není o 20 míň. Hledal bych tě. :-)
Ale jednou tě ON najde.

05.03.2011 16:51:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí