Vlci

Vlci

Anotace: Krátká nepovedená 'báseň' o vlcích

Nad horami hvězdy září
Odlesk svítí v jejich tváři
Pozorují temný měsíc
Osudy svých předků střežíc

Tlamy vzhůru píseň vyjí
Jiní u potoku pijí
Všichni však svůj osud mají
Tajemství před sebou tají

I přesto zde spolu žijí
Spolu vyjou, spolu pijí
Navždy budou střežit zemi
Kde krev jejich předků pění

A tak vyjí do noci
Už jim není pomoci
Nikdy nesmí slyšet znova
Chrigelova soudná slova

Spolu v hvězdné dálnici
V měsíční zářící vánici
Stopují Velký vůz
A zpívají tiše ten svůj teskný vlčí blues
Autor Arwen79, 05.03.2011
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: blackwolf, Marcone, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí