Vesmírné poselství

Vesmírné poselství

Anotace: ...

Ze vzdáleného Vesmíru
snesl se k nám list papíru.
Tam, kde tento list dopadá,
vesmírné poselství nastává.
A co bylo psáno v něm?
Že k vládě nastupuje galaktický sněm.
Teďkon je to nová éra..
A nás už ovládá ufonská atmosféra.
Všem se tak splnil dávný sen,
že nás bude ovládat galaktický sněm.
Autor Cataliina, 06.03.2011
Přečteno 410x
Tipy 1
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Aby to nebyl zlý sen!

10.03.2011 21:58:00 | Juan Francesco de Faro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí