Hledáš

Hledáš

Anotace: každý jsme hledající tvor:-)

Hledáš,každý den, tu krásu,
co lidem chybí.
Hledáš,každý den ten úžas,
radovat se z každé chvíle.
to lidem chybí.

Vůni celkem běžnou,cítíš z mojí,její kůže,
jaký je to člověk,co chce vše a sám nepomůže.

Hledáš krásu srdce,
půvab duše,tohle chtěl bych milovat,
říkáš tiše.

K čemu je ti vzhled,když uvnitř jsi prázdný,
jak pak můžeš prožít den,jakoby byl poslední...

Jsme každý jiný,ale přeci stejný.
Krásu uvnitř každý má,
jen navenek ji raději nosí.

Tak možná zítra v úžasu najdeš,
tu krásu uvnitř lidí,
co hledáš.
A půvab duše-snad.

Hledáš,každý den,tu krásu,
co lidem chybí.
Hledáš,každý den,ten úžas,radovat se s každé chvíle,
to lidem chybí.

Hledáš krásu srdce,
půvab duše...
Tohle chtěl bych milovat,
říkáš tiše...
Autor M3rryMarta Valenová, 06.03.2011
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí