nevyřčená

nevyřčená

Anotace: sem tam....tadadadam

Hledám a ztrácím to z prostoře-
...kosti mi při tom vápenatí,
přežívám stranou jak DIA slad-
...kosti mé cítí, že to ztratím.

Ač stvořen ze stejné cukro-
...viny vídám, stíny cítím...ach,
věřím, že písek pouště o-
jiní vidí místo stínů prach.

Kde splyne fikce s reali-
...tou dobou pronikne meč hrůzy,
hvězda propluje temno-
...tou hvězdou shoří noční můry.

Trubači zadují do fu-
...jar pár než podzim nepříjde,
mír s těmi co je skutky uží-
...raj pro toho co čistý příjde.
Autor Mladý pán P., 07.03.2011
Přečteno 243x
Tipy 9
Poslední tipující: ilona, Gabrielle, CULIKATÁ, J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavě napsané.

07.03.2011 21:57:00 | CULIKATÁ

skvostna
A s prima napadem

07.03.2011 20:47:00 | J sh' T r' k

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí