Básníkova modlitba

Básníkova modlitba

Anotace: Niekedy je potrebné poprosiť vyššie mocnosti, aby zoslali tie správne slová, pretože často sa nám ich nedostáva.

Pane, tvé ruce tvář mi hladí,
když mou duši zabíjí jed hadí -
potichu odříkám svou zpověď.

Prosím odpusť mi mé viny,
ať vytvaruju z mrtvé hlíny
na všechnu bolest odpověď.

Nehodný jsem dotyku štěstí,
v mé mysli démoni slov chřestí -
tolikrát už v sobě jsem se splet.

Daruj mi jen kousek něhy,
ať mohu uzřít věčně břehy
a přinést všem nový vzlet.
Autor Therion, 11.03.2011
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí