Na mořskou pannu zapomeň!

Na mořskou pannu zapomeň!

Anotace: ...ta chce chlapa s pořádným ocasem...

Líbí se Ti mořská panna...?
co když je ovšem za někoho provdaná...?
třeba za Neptuna, boha moří,
který k ní i ve vodě láskou hoří.

Nechce chlapa bez ocasu,
v kterém vidí pošetilou
suchozemskou krásu...

...ona raději pořádné
chlapy, co švihají ocasem

...a Tobě nenaroste časem...

bohužel, jsi suchozemský tvor,
co nohy má uzpůsobené k chůzi,
úmorných cest do hor...

nejsi uzpůsobený k životu ve vodě,
utopil bys i svůj jazyk v hospodě...

...lokem pořádného piva,
když máš pořádnou chuť,
což Ti nikdo nezazlívá...

na mořskou pannu zapomeň,
buď pevně nohama na zemi přítomen...


můžeš si o ní nechat zdát,
a do snu se dá ponořit,
i když tam skutečné moře není...


…ale v uších ti i tak mořský příboj pění…
Autor Tomáš Přidal, 12.03.2011
Přečteno 254x
Tipy 7
Poslední tipující: Sladkalu, carodejka, Jiná, rezina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, mořská fantazie.

13.03.2011 12:06:00 | carodejka

A někdy v srdci příboj zvedá se ...

12.03.2011 12:14:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí