Pestrobarevně

Pestrobarevně

Anotace: -

Prý náš svět je černobílý
Žijí v něm však dobré víly
barvičky nám proto daly
Abychom jej zmalovali

Jenže zájem o pastelky
Z řad nás lidí byl moc velký
Tak aby plán nešel ke dnu
Dostal aspoň každý jednu

Černá s bílou dvě však byly
Víc jsme s nimi nakreslili
Když pak nastal barev příval
Svět už nebyl, to co býval

Každý si svou barvu hájí
Před jinými ji však tají
Povím vám, no je to horor
Když má každý vlastní kolor

Nemyslely to zle- víly
Špatně jsme je pochopili
Chcem-li k různým barvám dojít
Musíme je přece spojit!
Autor Bolder, 12.03.2011
Přečteno 272x
Tipy 7
Poslední tipující: casla, Woski, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jenže my jsme kreténi...takže happy end nebude,jen end.

13.03.2011 12:40:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí