Uzurpátor

Uzurpátor

Anotace: Každý ho známe, nebo jím jsme...Uzurpátor

Kráčíš středem Světa
Jež ti leží u nohou
Nejsi žádná sketa
Pochopit nemohou

Ti, co se u tvých nohou plazí
Do jednoho jsou
Bezpáteřní plazi
Bůh, tak tě zvou

A ty se tak cítíš
Jako pán
Svět je zlý, povídáš
Jeho součást jsi sám

Necítíš ho? Všehomíra?
Mrazivý klid
Kol kolem se rozprostírá
Nenech se zahanbit!

Kdy zakřičí chór?
„Všichni pryč!
Uzurpátor
Vytáhl bič“

Jeho roztřepený konec
Líbá má záda
Zazvoní zvonec?
Tak to mám ráda

Zvoneček přemůže strach
Na poli roste hrách
A vítr roznáší prach
Uzurpátora
Autor Jiko, 12.03.2011
Přečteno 217x
Tipy 8
Poslední tipující: H.I.L., Gabrielle, rezina, CULIKATÁ, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí