Pokrytec

Pokrytec

Anotace: Známe je?

Tvářičky rudé
Šlechetná ručička
Jak jen to půjde
Vyvalí očička

Je to kráska
A hodná a štědrá
Ach! Ta nadsázka!
Vážně je dobrá?

Copak je tam?
Za dokonalou oponou…
Vidím tu „madame“
Děvku proradnou

Lže nám všem…
A my? Slepí!
Nechť pohltí ji zem!
Tak kdo jí facku vlepí?

Facku? Té víle?
Tak dál se ptám
Kdy přijde ta chvíle
Kdy ukáže nám

Svoji tvář
Pravdivou
Ne tu zář
Falešnou

„Pokrytec!“
Autor Jiko, 12.03.2011
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: H.I.L., Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí