Co chystá osud?

Co chystá osud?

Anotace: Neví někdo? =)

Osud velmi krutý je..
Vládne mocí dvojí-
-nejdřív nás smůlou polije,
pak se štěstím spojí.
Co všechno člověk zkusí
než odměnu dostane.
K něčemu dobré musí
být všechno, co se mu stane.
Co ta odměna má být?
To je mi otázka..
Někdy dar štěstí vždy mít,
jindy pravá láska.
Osud po mně vždy smůlu lil
a skrýval můj původ..
Pak mě s mou láskou rozdělil..
Určitě měl důvod,
ale jedna věc je jistá-
-ať se mi to líbí nebo ne,
nechápu, co osud chystá..
Nejspíš tajemstvím to zůstane.
Autor Cataliina, 14.03.2011
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, labuť, Mbonita, Sweet KiWi, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí