Smrt

Smrt

Anotace: s tebou...

Hvězdy na nebi si svítí,
já cítím jenom bolest,
sedím na paloučku z kvítí,
tak ubohá to byla lest.

Srdce puká, oči brečí,
nohy bolí, v rukou třes,
on tam jen tak mrtev klečí
a pak náhle padá, děs.

Myslím však, že i mě
se ten můj čas krátí,
hle pocítím chlad jako v zimě.

Naposledy cukám sebou,
život nám nic nevrátí,
však umřela jsem šťastně s Tebou.
Autor H.I.L., 14.03.2011
Přečteno 271x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, Niky88, jitka.svobodova, Kars, Mbonita, Marcone
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to jo...

14.03.2011 22:29:00 | H.I.L.

To je strašně smutný...

14.03.2011 13:11:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí