Život a štěstí

Život a štěstí

Anotace: ...

Život je tak krutý,
háže nám pod nohy klacky, pruty
a pak osud, to je král,
každý se s ním nejednou pral.

Ničí naše přání, sny,
myslíme na ně noci, dny,
hlava se nám z toho motá,
ve špatnou chvíli rozváže se bota.

Jen pár lidí štěstí má
a ne lehce se ho vzdá,
však podle mě to štěstí není.

Je to pocit, co se často mění,
když nás někdo hladí, laská,
myslím si, že je to láska.
Autor H.I.L., 15.03.2011
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Marcone, Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí