Kapka (snůžka klišé)

Kapka (snůžka klišé)

Anotace: pouze pár slov

Kráska
Třpytící se ve vzduchu
Láska
Lapáš po dechu?

Hlubina
Srdceryvnost vraha
Rodina
Soudce, který váhá

Tak padá kapka z nebe níž
Dcera božího lůna
Dneska večer něco zvíš
Chceš se dožít rána?

Kapka padá v náruč družkám
Hrdá jako lev
Jako tahle klišé snůška
Jaká voda? To je krev…
Autor Jiko, 15.03.2011
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: Marcone, H.I.L.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí