Měsíc vypadal jako by nebyl

Měsíc vypadal jako by nebyl

Anotace: ...

Reliéfní měsíc
zatlačován příliš hluboko do jádra oblohy
a vytlačujíc tak na povrch mnoho svých podob
stává se neviditelným...

/Stříbrný rám nebeského výklenku
je poslední stopou...
Možná však je Věčnou výplní oblohy...
A výklenek jen prázdné umění/

Měsíc věru nepřipouští zázraky
Jen táhne zrak úzkou cestou
vyšlapanou již několika zvědavci loňského jara
k popření skutečna
Autor tukiy, 15.03.2011
Přečteno 264x
Tipy 10
Poslední tipující: Bona, Gabrielle, CULIKATÁ, Mbonita, Danga, labuť, ZILA78
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá myšlenka...

15.03.2011 18:53:00 | labuť

Moc dobré mě se to líbí.....ST.

15.03.2011 18:42:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí