Dušezpyt

Dušezpyt

Anotace: ...

Sbírka: Dospívání

dnes ráno upadla jsem v snění
prozřela jsem a uviděla co tu je
a co tu není

kochala jsem se několikanásobnou projekcí
sebe sama
ale ani jednu z nás jsem bohužel nepoznala

za ty léta jsem se změnila
je to tak
za ty léta od posledního dušezpytu
z tohoto pohledu bych se zablila
z toho pohledu duše a jejího citu!

ano zavrhněte mě, ale je to tak
viděla jsem jak moje duše city líná
nevím proč a jak se to mohlo stát
ale je fakt že jsem teď o dost jiná

vždyť už ani moje nenávist není co bývala
a marnivost?
tu jako kdybych někde propila
sobectví?
to už je minulost…
kurva!
já snad ztratila každou svou ctnost

počkat!
vždyť byl to jenom sen
vyděsila jsem vás holoto bídná?
nuže dobrá, musím jít s pravdou ven
jsem mrcha, sobec a svině marnivá
jako jsem bývala už dříve
má duše je v jádru prohnilá
nechtějte mě poznat blíže…
Autor Lady Contemptible, 15.03.2011
Přečteno 563x
Tipy 6
Poslední tipující: Maryje..., Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Trystan ap Tallwch
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí