Mantra krvavého hřebenu

Mantra krvavého hřebenu

Anotace: 15.3.2011 - Olomouc, hospůdka Hospoda U Musea neboli "PONORKA"

Vyčešu blechy v hlavě mi spící,
odkryju závoj kouře z cigaret,
pohladím jaro růžolící,
a ostrouhám ti horní ret.
Karmínovou barvou natřu ti tváře,
nehty zaryju vílám pod víčka,
ať nevidíš jaký jsem býval,
až políbím tě na líčka.

Ty ležíš na zemi,
já zase na stole,
protože ve dvou se lépe umírá,
protože hřeben není pistole,
protože život se nám zavírá...

.
Autor JR, 15.03.2011
Přečteno 245x
Tipy 8
Poslední tipující: James Libustka, Gabrielle, Mbonita, Juan Francesco de Faro, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí