Princ a popelka

Princ a popelka

Anotace: Příběh

Příběh jako z románu znám,
který každý chce prožít,
znám ho protože v něm hlavní roli mám.
Přeji Vám to také zažít.

Je to příběh kde popelka našla prince,
sama opuštěna na bále se nacházela,
on přistoupil a zazářil jako slunce.
Díky němu se opět rozesmála.

Vložil ji od prvního dne do života radost,
hodný princ chtěl jí moc.
Jenže popelka měla velkou zlost,
Myslela na něj sice noc co noc,

ale její macecha přislíbila ji jinému.
Popelka smutna macechu uposlechla
a odevzdala se hraběti milému.
Smířila se s tím,že lásku svou nechala.

Hraběte popelka si oblíbila,
když najednou začal jak blázen být.
Popelka ráda ho mít přestala.
nechtěla popelka dále s ním životem jít.

Ale musela ho za muže mít.
Tu jednou v noci její princ vrátil se,
A řekl že unese ji a bude ji mít.
Hned poté na koni popelka nese se.

Hrabě blázen vzdal svůj boj,
nechal popelku jít dál,
a nevyzval prince na souboj.
Ten princ o ní tak stál.

Do hradu princova dojeli,
princ lásku svou vyznal.
Oba se do sebe zamilovali,
a princ dodnes s ní zůstal.
Autor Týnka, 15.03.2011
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí