Zas a znova

Zas a znova

Anotace: ...někdy člověka dokáže rozhodit i to, co mu jindy poskytuje tu nejpevnější jistotu. A pak se to zase otočí a znovu past poslouží jako berlička. A tak pořád klopýtáme a užíváme si to a tak je to stejně správné a nejlepší

Pavičinou slepých ulic
do nebe si cestu hledám
Sil někdy dost jindy málo
Co bych měl mít a co nemám?

Mé jindy jisté pohledy
okolí až na dřeň brousí
Uší jsou plné němé stěny
Srdce mi snad stále buší

Tolik lásky tolik strachu
tolik mrtvých přání
Žádné peklo žádné nebe
Vše je pouhé zdání

Dnes i krásné zpěvy ptáků
Pokouším se dusit tichem
Špínu ze svých slabých rukou
pokouším se setřást hříchem

A jako vždy k zemi padám
abych mohl zkoušet vstát
A jako vždy se nepoznávám
abych se naučil smát

...stále zas a znova
Autor Ahimsa, 16.03.2011
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: myší královna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí