pro tebe

pro tebe

Anotace: tohle dílko je nedokonalý jak já ale stejně tak pravdivý

Večerní povídání, u vína, trochu únavné pro jednoho z nás ale já to nebyl, večerní povídání na pohovce, nesměle koukám a soukám ze sebe věty který normálně neříkám, plno dalších vět zůstalo uvnitř a ven cestu nenašly: kdybych byl v tom paralerním světě co na ně nevěřím asi bych se tak rychle nezvedl, nebo bych nechal nohu ve dveřích, v reaktoru hoří plamen, hledám čistý horský pramen co schladí mojí touhu, na tělo rozeseju ti rumový pralinky jak miniaturní věže a budu je zkoumat rty, podotýkám že v tom paralerním světě, teď poslouchám Eminema a říkám co jsi nikdy neslyšela, prsty mi kloužou po tvý kůži a trny tvých nehtů se mi zadírají do duše, moc ti to sluší ty vzdechy a jemné pohyby, jen tehdy když tohle cítím opouštějí mě pochyby o tom co dělám, tedy čistě teoreticky když objevím otvor do jiné dimenze pohladím tě po vlasech a na ústa políbím a neřeším zítra jen žiju touhle chvílí a slyším jak tvůj dech se krátí, teď vesmír se v prvotní třesk zvrátí, ty víš jak nekonečno na mě působí jenže když jsem s tebou tvůj klid i ten můj násobí a tak nekonečno nic neznamená, můžu ti složit větší poklonu?
Autor Kamikadze, 17.03.2011
Přečteno 280x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle, Anjesis, trhla.marketka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sice netuším co to je metomynie ale tahle slova opravdu potěšila díky za ně

17.03.2011 23:34:00 | Kamikadze

Daleko opravdovější než všechny metafory, metonymie a přehnaný vyumělkovaný básnický obraty. Moc se mi líbí:)

17.03.2011 23:21:00 | trhla.marketka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí