Sny v proměnách

Sny v proměnách

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=S1HT4vOGbcg

Sníš a máš svůj svět
ráda se Ti dívám přes rameno
a počítám, kolik to bude vět...

Nebude jich moc,
víš?
zapadlo slunce,nadchází noc,
a já sním,
stejně tak i ty sníš.
potom možná uvěříš,
slovům mým.

Věřím zázrakům,
i přáním
Pár drobných náznaků
máš v mých básní...

Snad přání budou vyslyšena
pro zázraky budiž prostorem život sám,
neb žití nedrží nijaký rám,
ty,nádherná žena,
básníkem vykreslena,
přáním i zázrakům otevřena.

Slova Tvá, tak krásně hladí
však na duši mám velký šrám
Můj dopis nezná adresáta
i když by ho každý bral
Ozvěnám se líbí
můj hlasitý pláč
Proč mé srdce pořád křičí
jdi jsi přeci hráč...

To není křik,ale volání.
Volá z tebe touha,
připravena k zamilování.
Ta pauza byla už tak dlouhá....
Věř mi,já znám tvůj osud,
je v něm tolik lásky,
co nepoznala jsi dosud.


Čteš mi z ruky
hádáš můj osud
Teď jsem já na řadě
Velké díky a pusu...








"Kett @ coolsender"
Autor Kett, 18.03.2011
Přečteno 329x
Tipy 13
Poslední tipující: Mraveneček, NikitaNikaT., Niky88, James Libustka, Doradan, hatlapatla, Květka Š., Maro Deives
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi obsah, je žádostivý a upřímný, pro mě do citů zapadající a srovnaný... ale trošku výkřikový. ST!***

19.03.2011 23:16:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí