Jako dítě

Jako dítě

Jsem
jako černý dým
který k nebi
tiše stoupá
myšlenka černá
co byla
tak moc hloupá
poslední vzpomínka
odvlečená
za vlasy
do kouta
...
Ta pouta
let minulých
mě svazují
do své sítě
a často to vnímám
jako hřích
když šeptáš mi
"miluji tě"
připadám si jako
dítě
ve světě
dospělých
...
Autor TedelyBear, 19.03.2011
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí