Chci psát...

Chci psát...

Anotace: ....

chci psát...
chci psát...
já chci psát
nechat slova proudit mezi prsty
nechat je zlehka unikat
jak slzy stékající po tváři
jak kapky rosy
jenž v ranním světle zazáří
krásu jejich vyzdvihnout
a bolest přitom polykat

chci psát
a měnit cit
ve fluidum co nemá žít
nechat myšlenky šepotat
co po nocích milenčina ústa tiše spustí

chci psát...
chci naříkat
co v nejtemnější místa mojí mysli
snaží se světlem proniknout
chci nechat nehybným světem hnout
Autor deep inside, 20.03.2011
Přečteno 406x
Tipy 5
Poslední tipující: hašlerka, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z toho by šla udělat dobrá coververze... Něco jako "Chci řvát, áááá!" :D

20.03.2011 15:15:00 | Corsica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí