V hořkosti

V hořkosti

Anotace: ...ztěžka se mi dnes usíná, tak jako vždy, když naplní mě pocit prázdnoty...

Těm, co pozdě usínají
se časná noc zlehka nasytí
příchutí hořkosti nechtěných myšlenek
...na minulost!

Únavné vzpomínky se pohupují
na hladině bdění.
...kouř čoudící svíce...
...protírání opuchlých víček...
...tančící zlí duchové...

Noc plná hořkosti se prodlužuje
a vítr tak ztěžklý deštěm
můj smutek prudce opil.

Temná oblaka si ustlala v korunách stromů
a to, co čas už odvál nad vrcholky hor,
můj svět dosud nepochopil.

Tam, kde řeka do moře se vrhá.
Tam, kde stopy v písku vítr zahlazuje.
Přišla jsem vrávorat.
Napříč špatně uchopenou melancholií.
Bojíce se rána.
V hořkosti své samoty.
Ztěžka se mi bude usínat.
Autor zaba.zuzla, 20.03.2011
Přečteno 247x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, NikitaNikaT., James Libustka, CULIKATÁ, hatlapatla, Danger
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná lehčeji vstávat...

25.03.2011 11:37:00 | enigman

Někdy si myšlenky a strávený čas s námi pohrávají...

21.03.2011 21:19:00 | NikitaNikaT.

Máš pravdu,dnes to vidím jinak,sama se sebou brumendíš :-)

20.03.2011 08:26:00 | Danger

To chceš asi moc,aby tě svět pochopil ... :-)
Jinak možná se zdá tragedie,ale když se kukneš na detaily,je to komedie :-) Bude líp,neboj.

20.03.2011 00:41:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí