Sklenka

Sklenka

Anotace: .

Okapy po černé noci
se sbíhají po notě,
notě která hrála,
když si mě měl v moci

plný popelník vajglů
si mě nechal čekat,
medová tvář okolo tebe
moh sis mě nechat

smrtihlav už se snáší
na mé láhvi koňaku.
Sedni si, vítej doma
už se na mě stejně práší
Autor Mrtvý květ, 20.03.2011
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí