Co vidím?

Co vidím?

Anotace: Verunko, tahle je pro tebe... Napořá budeme spolu!

Co vidím?

Hledím na tebe a čas se zastaví,
Hledím na tebe a nic to nespraví.
Co za temné mračno ti halí tvář,
Proč už nespatřím tvého úsměvu zář?

Ten smích co jsem míval tolik rád,
Stokrát jsem se s tebou musel smát.
Radost přešla ale velmi brzy,
Zůstal strach, bolest a slzy.

Trápení a úzkost, spolu se točí,
To vidím, když se ti dívám do očí.
Minulost bolí a zrada pálí,
Ale my jsme vždycky spolu stáli.

Teď je to jiné, cítím zvláštní pach,
Slunce je v zatmění, vetřel se strach.
Tisíckrát jsem tě o lásku prosil,
A všude s sebou tě v srdci nosil.

Náš čas tady se rychle krátí,
Kolik chvil zbývá, než všechno se zvrátí?
Život je konečný, duše ale není,
Možná se jednou všechno změní.

Ti, co jsme je ztratili se vrátí,
Přijdou nám smích a lesk do očí dáti.
Zeptají se, tak co, co je nového?
Co se na světě zatím stalo dobrého?
Odpovíš nevím, celou dobu jsem truchlila pro vás…
Autor bigman, 20.03.2011
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí