Nie je to len sen

Nie je to len sen

Anotace: ...

Sbírka: Nie je to len sen

Strach čo som cítila
už dávno medzi nami nie je
bolesť sa utápa
dúfam v odpustenie
moja túžba zapadá
do môjho snenia
už ani nečakám
že sa veci zmenia ...
Nie je ľahké
získavať keď strácam
len ďalšou splátkou
to aj tak splácam
nemôžem sa rozhodnúť
aj keď v srdci
už to dávno viem
že to čo je medzi nami
nie je len sen
...
Autor TedelyBear, 20.03.2011
Přečteno 233x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiná, Petbab, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí