Originál

Originál

Anotace: snažme se...

Chtěla bych pořád v něco doufat,
ne jen doma sama zoufat,
ve splněné sny naději mít,
život do svých rukou vzít.
Chtěla bych sama sebou být,
svůj život podle sebe žít,
však nezvládám to. Proč? To nevím,
do zrcadla na sebe hledím.
Tohle nejsem já, tohle nejsi ty,
tohle není on či ona, tohle nejsme my,
bojíme se najevo dát naše obavy a sny,
jsme všichni stejní noci i dny.
Každej má bejt originál, je svoboda názoru,
nejsme přeci z výprodeje nějakého bazaru,
ale všechno tohle zmizelo, ty už nejsi tebou,
však já jsem taky taková, i když chci být sama sebou…
Autor H.I.L., 20.03.2011
Přečteno 247x
Tipy 5
Poslední tipující: Elisha, Jiko, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prostě si líp vybírej.

20.03.2011 16:59:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí