Upír

Upír

Anotace: já nebo ty?

Sbírka: Konce

Jsem dcera stínů a temnoty,
mezi mé oběti patříš i ty.
Má kletba je pro mě požehnání,
nad věčný život z krve není.

Krev je můj život ve smrti,
vlkodlaci jsou jen hloupí chrti.
Hloupí a vlezlí k tomu,
při úplňku vylézají z domu.

Nenávidím vlkodlaky ze srdce,
zabiji jednoho, pak více.
Toť lehko se řekne, těžko plní
a rudá krev nádherně voní.

Já lovím lidi i vlkouše,
občas mě někdo pokouše.
Nikdy se nevzdávám, neutíkám,
netvorům noci a temnoty vykám.

Inkvizice mě naštěstí ještě nedostala,
při našem setkání ustrašeně vypadala.
Jsem prokletý tvor temnoty a noci,
bohužel stejně tak i ti prašivý vlkodlaci.
Autor angellka, 20.03.2011
Přečteno 383x
Tipy 4
Poslední tipující: dark evelyn, jaroslava anna, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí